BedBreakfastReservations.com - Kirjaudu sisään saadaksesi lisää pikavarauksia B & B-hotellisi. Lue, miten palvelut voivat auttaa sinua varastonhallinnassa, moottorien varaamisessa, sosiaalisen median markkinoinnissa ja hakukoneen altistumisessa.

Rekisteröi kiinteistösi BedBreakfastReservations.com. Se on täysin ilmainen! Palvelumme sopivat täydellisesti kaikentyyppisille B&B: lle, majatalolle ja hotellille. Listaudu ja aloita heti online-varausten saaminen. Olipa kiinteistösi suuri tai pieni, tarkkaile online-altistumistasi entistä paremmin.

Työskentele kanssamme, rekisteröidy, kirjaudu sisään aamiais- ja aamiaismahdollisuuteen, tarjoile omaisuuttasi

Riippumatta siitä, miten voit mitata voittoja, Instant World Booking voi lisätä sijoitetun pääoman tuottoprosenttia (ROI) dramaattisesti. Näin: Instant World Booking veloittaa vain 8% provisiota online-varauksista, mikä on alan alhaisin hinta. Olet todennäköisesti jo tietoinen siitä, että suurin osa verkkopalveluista veloittaa vähintään 12–30%. Joten vaikka käytät useita online-matkatoimistoja (OTA), voittomarginaali kasvaa jokaisen vastaanottamasi varauksen kanssa BedBreakfastReservations.com.

Aloittaa

Oikein toteutettu markkinointistrategia voi lisätä B & B: n voittomarginaalia jopa 20% yhdessä vuodessa. Tarvitsemiasi online-työkaluja ovat asianmukainen varastonhallinta, sosiaalinen media, 'kumulatiivisen' hakukoneiden näkyvyyden lisääntyminen ja online-palkkioiden lasku. Katso tärkeimmät syyt, miksi ilmainen listaus Instant World Booking-verkossa saa sinut alkamaan saavuttaa nämä tavoitteet:

Lue lisää


Palvelumme

Online-varaukset

Hanki lisää varauksia globaalista markkinointiverkostostamme. Kasvata voittomarginaaleja alhaisella 8% palkkioprosentillamme. Vertaa useimpiin muihin varaussivustoihin, jotka veloittavat vähintään 12% -30%.

Varauksen moottori

Parempi varausmoottori räätälöity verkkosivustoosi. Reagoiva web-suunnittelu IWBmob-tekniikalla. Lisätietoja "parhaan taloustieteen" takuustamme ja katso demoja.

Kanavien hallinta

Päivitä saatavuus ja hinnat yhdessä paikassa synkronoimalla kaikki varauskanavasi samanaikaisesti. Yhdistä kymmeniin tärkeimpiin varaussivustoihin.

Erikoistarjoukset ja ilmaiset tarjoukset

Uutta 2023: lle! Tarjoamme nämä vertaansa vailla olevat tarjoukset sinulle, B&B: llemme ja hotellikumppaneillemme. Mutta kiire! Nämä tarjoukset ovat saatavilla vain rajoitetun ajan.

Video-markkinointi B & B-hotelleille

Video lisää asiakkaiden sitoutumista ja voi johtaa 50% nopeampaan tulojen kasvuun. Se voi myös lisätä varauksia 80% B & B-hotellien verkkosivustoista. Tuotamme kohtuuhintaisia videoita hotellistasi.

Affiliate-ohjelmat Bed and breakfast -markkinointi

Kumppanuusohjelma

Ansaitse rahaa verkkosivustollasi. Liity johonkin kumppaniohjelmaamme ja ansaitse rahaa verkkosivustosi liikenteelle. Tutustu demoihimme ja aloita vain 10 minuutissa.

Bed & Breakfast -ketjut (ryhmät)

Hotelliketjuille ja B&B-ryhmille IWB tarjoaa räätälöityjä varausratkaisuja. Ketjutili antaa sinun hallita kaikkia kiinteistöjäsi yhdellä tilillä.

Linkki meille

Ansaitse rahaa yksinkertaisilla tytäryhtiölinkkeillä. Käytä automaattisia linkkejämme kaikille, joilla on verkkosivusto tai sosiaalisen median tili, saadakseen palkkiot viittauksista.