BedBreakfastReservations.com - Prijavite se in pridobite več takojšnjih rezervacij za hotel B & B. Spoznajte, kako vam lahko naše službe pomagajo pri upravljanju inventarja, rezervacijah motorjev, trženju v socialnih medijih in izpostavljenosti iskalnikov.

Registrirajte svojo nepremičnino BedBreakfastReservations.com. To je popolnoma brezplačno! Naše storitve so popolno primerne za B & Bs, gostilne in hotele vseh vrst. Pojdite na seznam in takoj začnite pridobivati spletne rezervacije. Ne glede na to, ali je vaša nepremičnina velika ali majhna, si oglejte povečanje spletne izpostavljenosti, kot še nikoli prej.

Sodelujte z nami, prijavite se, prijavite se na nočitev z zajtrkom, vključite svojo nepremičnino in si privoščite nočitev z zajtrkom

Ne glede na to, kako merite dobiček, lahko Instant World Booking dramatično poveča donosnost naložbe (ROI). To storite tako: Instant World Booking zaračuna samo 8% provizije za spletne rezervacije, kar je najnižja razpoložljiva v industriji. Verjetno že veste, da večina spletnih storitev zaračunava najmanj 12% -30%. Torej, tudi če uporabljate več spletnih potovalnih agencij (OTA), se vaša stopnja dobička poveča z vsako rezervacijo, ki jo prejmete BedBreakfastReservations.com.

Začeti

Pravilno izvedena marketinška strategija lahko poveča vašo profitno maržo B in B za 20% v enem letu. Spletna orodja, ki jih potrebujete, vključujejo pravilno upravljanje zalog, družabne medije, naraščajočo kumulativno izpostavljenost iskalnikov in zmanjševanje spletnih stroškov provizije. Oglejte si najpomembnejše razloge, zakaj ste z brezplačnim vnosom v omrežju Instant World Booking začeli uresničevati te cilje:

Nauči se več


Naše storitve

Online rezervacije

Pridobite več rezervacij iz naše globalne tržne mreže. Povečajte stopnje dobička z nizko stopnjo provizije za 8%. Primerjajte z večino drugih spletnih mest za rezervacije, ki zaračunavajo vsaj 12% -30%.

Rezervacija motorja

Boljši mehanizem za rezervacije, prilagojen vašemu spletnemu mestu. Odzivno spletno oblikovanje z IWBmob tehnologijo. Preberite več o garanciji »najboljše ekonomije« in si oglejte predstavitve.

Upravljanje kanalov

Posodobite razpoložljivost in cene na enem mestu, hkrati pa sinhronizirajte vse vaše kanale rezervacij hkrati. Povežite se z več desetimi najpomembnejšimi rezervacijskimi mesti.

Video marketing za hotele B & B

Videoposnetek poveča sodelovanje strank in lahko privede do 50% hitrejše rasti prihodkov. Prav tako lahko poveča rezervacije za 80% na spletnih straneh hotelov B & B. Izdelujemo cenovno ugodne videoposnetke vašega hotela.

Partnerski programi Nočitev z zajtrkom

Partnerski program

Zaslužite z vašo spletno stranjo. Pridružite se enemu od naših partnerskih programov in ovrednotite promet vaše spletne strani. Oglejte si naše predstavitve in začnite v samo 10 minutah.

Verige za nočitve z zajtrkom (skupine)

Za hotelske verige in skupine b & b, ponuja IWB rešitve po meri. Z verižnim računom lahko upravljate vse svoje lastnosti samo z enim računom.

Povezava z nami

Zaslužite denar s preprostimi affiliate povezavami. Na voljo vsem, ki imajo spletno mesto ali račun za družabne medije, uporabite naše samodejne povezave za pridobitev provizije za napotitve.