BedBreakfastReservations.com - Öka bokningar med en helt anpassningsbar men ändå billig och effektiv bokningsmotor för bed and breakfasts och hotell

Få fler reservationer med IWB-bokningsmotorn. Föreställ dig ett bokningssystem på din webbplats som är billigare, men mer anpassningsbart än något annat bokningssystem som är utformat för B & B, pensionat eller hotell. Bättre än, öka din vinstmarginal med vår "bästa ekonomi" garanti. Jämför med någon annan leverantör, kolla in våra demo.

Bed & breakfast reservation motor

Varför välja Instant World Booking för din webbplatss reservmotor?

Instant World Booking erbjuder helt enkelt mer anpassning till din webbplats, flexibilitet med insättningar och betalningar från kunder och enklare inställningar. Och viktigare, vi kan erbjuda en billigare lösning än någon konkurrerande leverantör. Vi garanterar det. Vi installerar det även för dig om du inte har webbsupport.

Bokning motorer

IWBmob är en ny spelbyteteknik

Vår nya design, dubblerade IWBmob, är en lyhörd design som ger användarna av mobila enheter den bästa upplevelsen. Denna nya design erbjuder stora fördelar för dina kunder. För användare av vår nya bokningsmotor överträffar upplevelsen nästan alla moderna bokningswebbplatser.

  • Ledande kant mobil estetik
  • Ultra-responsivt gränssnitt
  • En strömlinjeformad användarupplevelse

Läs mer om IWBmob

Hur ökar IWBmob bokningar?

Mer än 50% av de kommersiellt tillgängliga bokningsmotorerna fungerar inte konsekvent över alla typer av enheter. IWBmob gör. Vi erbjuder en mobil-först design, vilket innebär att din bokningsmotor svarar flexibelt på alla typer av datorer och enheter, med tonvikt på mobilanvändare. Trots allt är mer än 25% av världens resebokningar gjorda på mobila enheter. Och mobila bokningar ökar med 20% eller mer varje år i många länder. Med IWBmob har du förtroende för att du maximerar reservationer från alla användare.

Ännu inte registrerad?
Komma igång

Hur din bokningsmotor fungerar

IWB-bokningsmotorn kan visas på din webbplats på ett av två sätt (eller båda). Endera metoden introduceras med bara en rad kod. Du har full kontroll över platsen och utseendet på din bokningsmotor. Med IWBmob kommer din bokningsmotor att göra perfekt på vilken enhet som helst eller skärmstorlek. Du har fullständigt förtroende för att dina kunder kan boka snabbt med dig innan du går vidare för att söka någon annanstans.

1. Enkel bokningsknapp
2. Boknings widget

Kolla in våra reservmotorens demos

Ibland är en bild värd tusen ord. Varje demo representerar en B & B hotell hemsida. Dessa demo illustrerar kraften hos en riktigt integrerad bokningsmotor på din webbplats.

Demo # 1
Demo # 2

Power tip:  Välj en av våra innovativa webbdesigner för din egen hotellwebbplats eller kontakta oss om webbdesigntjänster.

"Bästa ekonomi" garanti

Bara Instant World Booking erbjuder en "bästa ekonomi" garanti. Det betyder att du alltid kan försäkra dig om att du får det bästa värdet från din bokningsmotor. Vår prissättning är redan i branschen låg. Men om du för närvarande använder eller överväger en annan tjänst för din bokningsmotor, låt oss veta. Vi garanterar att vi kommer att erbjuda samma service (och vanligtvis bättre) till ett lägre pris. Om vi ‚Äč‚Äčinte kan matcha det konkurrerande erbjudandet får vi gratis vår bokningsmotor. Varför öka inte din vinstmarginal idag?

Prissättning

Flexibla prisalternativ för varje budget och servicenivå

Instant World Booking har specialiserat sig på att utveckla anpassade lösningar för bokningsmotor för våra partners. Vi inser att våra B & B-partners behov, budgetar och sofistikeringsgrad varierar mycket. Vi kan erbjuda prissättning anpassad till era behov.

Vad du behöver veta

Personlig integration med din webbplats

Din bokningsmotor är helt anpassningsbar och anpassad till din webbplats. Till och med kostnaden är personlig med våra många flexibla alternativ, till nollkostnadsalternativ. Vi tillhandahåller gratis installations- och installationshjälp.

Direktbokningar

Gäster kan boka direkt från din webbplats, maximera dina direkta bokningar och lönsamheten på din webbplats. Webbplatser utan online-bokningsförmåga kan förlora upp till 85% av besökarna. Dessa förlorade kunder fortsätter snabbt för att söka boende någon annanstans.

Kalenderhantering ingår

Med vårt enkla och intuitiva gränssnitt, hantera dina priser, kalender tillgänglighet, minimala vistelser, kampanjrabatter, säsongspriser etc.

Fullständigt skydd för "No-shows" (misslyckande att komma fram) och avbokningar

Ej tillgänglig från andra leverantörer, denna funktion ökar säkerheten för dina bokningar med garanterade insättningsbetalningar. Aldrig oroa dig för sena avbokningar eller gäster som inte dyker upp. Denna funktion garanterar att du fortfarande kommer att betala för dessa avbeställda bokningar.

Samla in eventuella insättningsbelopp

Endast Instant World Booking tillåter dig att välja vilket belopp du vill samla in från dina kunder, upp till 100%. Högre insättningar ökar säkerheten för dina bokningar. Och kreditkort bekräftas för varje bokning. Jämför med andra leverantörer som begränsar inlåning till 10%.

Praktiska betalningsmetoder

Om du väljer omedelbar insamling av insättningar vid bekräftelse, vill du få pengarna på ett bekvämt sätt. Vi erbjuder flera betalningsmetoder som gör det enklare att ta emot dina pengar, i praktiskt taget alla delar av världen.

Flerspråkig och Multi-valuta

För att fånga fler reservationer måste du rikta in en stor och mångsidig kundbas. Din bokningsmotor innehåller flerspråkig och multi-valuta kapacitet. På så sätt kan kunderna se priser och betalningar i sin egen valuta och bekräfta sin bokning på sitt eget språk. Detta ökar förtroendet och minskar risken för förvirring över kostnaderna.

Få en Facebook "Boka nu" -knappen

Facebook är mycket viktigt för bed & breakfasts och hotell. Med över 2 miljarder aktiva månatliga användare, och växer med 15-20% varje år, bör det också vara viktigt för dig. Få en Facebook-bok nu-knappen och länka den till din IWB-boknings-motor. Om du behöver hjälp kan vi även installera den för dig.

Håll din favorit tredje parts tjänster och programvara

Till skillnad från vissa leverantörer kräver Instant World Booking inte att du använder våra skrivbordssystem, kanalhanterare eller andra fastighetsförvaltningstjänster. Vi vill bara att du ska öka vinsten och spara pengar genom att använda vår bokningsmotor. Instant World Booking fungerar mycket bra med tredjepartssystem. Du kan fortfarande använda alla dina favorittjänster och leverantörer.

Ingen skyldighet

För alla våra alternativ för bokningsmotor finns inga setup kostnader, inga betalningar och ingen skyldighet. Använd det när du vill.

Läs mer om våra övriga tjänster för B & B-hotell.

Fler tjänster

I över ett decennium har Instant World Booking hjälpt B & Bs och hotell precis som du, genom att öka vinstmarginalerna och spara pengar med en ledande bokmotor på deras hemsida. Vi har dragit ut några artiklar från våra arkiv. Publicerad 2007, tjäna dessa artiklar som ett testamente till vår livslängd och engagemang i att betjäna våra kunders bokmotor:

Arkivartikel 1 - Enkel online bokning från din bed and breakfast webbplats - samla upp till 100% betalning vid bokning
Arkivartikel 2 - Hur man aldrig behöver oroa sig för nej-shows (när gästerna inte dyker upp på din säng och frukost) och avbokningar
Arkivartikel 3 - Acceptera kreditkort direkt från din bed and breakfast webbplats